KÉPZÉSEK

Kedves érdeklődő!

E-learning rendszerben folyamatosan indítjuk az alábbi tanfolyamainkat Székesfehérváron.

Tanfolyamainkról érdeklődjenek elérhetőségeinken!!

B kategóriás jogosítvány

B KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY

Minden olyan gépjárműhöz felhasználható, amely akár személy-, akár tehergépkocsiként könnyebb 3500 kg-nál.

C kategóriás jogosítvány

C KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY

A C jogosítvány legfőképpen a tehergépjárművek vezetésére használható, azonban a kiváltásának szigorúbb feltételei vannak. 

D kategóriás jogosítvány

D KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY

A D jogosítvány jogosít fel a buszok és hozzájuk csatolt utánfutó szerelvények vezetésére, megszerzésének feltételei szigorúbbak.

B+E kategóriás jogosítvány

B+E KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY

Akkor szükséges ha személygépkocsival 750 kg megengedett legnagyobb össztömegnél nagyobb pótkocsit szeretnénk vontatni.

C+E kategóriás jogosítvány

C+E KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY

Ezen jogosítvány megszerzésével a „C” kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvényt vezethetünk.

Vállalási szabályzat:
Oktatásunk tartalmazza a vizsgafelkészítő alkalmazást.

Autósiskolai képzések, B kategóriás jogosítvány, B+E kategóriás jogosítvány, C kategóriás jogosítvány, C+E kategóriás jogosítvány, D kategóriás jogosítvány Székesfehérváron!

autósiskola képzések Székesfehérvár

Mi a különbség a B, C és D kategóriás jogosítvány között a betűjelen kívül?

Mint ahogy az ABC-ben egymás után következnek ezek a betűk, a gépjárművezető képzési rendszerben is egymásra épülnek. B kategóriás jogosítvánnyal személyautót tudunk vezetni.

Aki C kategóriás jogosítványt szeretne, tehát teherautókat akar vezetni, annak már egy magasabb szintű tanfolyamot kell elvégeznie, ami feltételezi a B kategóriás jogosítvány megszerzésére irányuló képzésen tanultak biztos tudását és alkalmazását.

Aki pedig autóbuszt szeretne vezetni, tehát D kategóriás jogosítványt szeretne, annak mindenképpen rendelkeznie kell B és C kategóriás jogosítvánnyal is.

Azt fontos megjegyezni, hogy C és D kategória esetén úgynevezett GKI vizsgát is kell tennie annak, aki hivatásszerűen szeretne teherautót vagy autóbuszt vezetni.

Az B, C és D kategóriás gépjárművezető képzésen Székesfehérváron bárki részt vehet, akinek megvan hozzá a megfelelő előképzettsége, illetve a gépjármű vezetéshez szükséges minősítése is.

Milyen jogosítványt szerezhetünk meg a gépjárművezető képzés során?

Személygépkocsi vezetéséhez B kategóriás jogosítvány szükséges. Ennek birtokában olyan teher – és személygépkocsit vezethetünk, aminek maximum 3500 kg az össztömege, és amelyben maximum 8 állandó ülőhely található. Maximum 750 kg össztömegű pótkocsit is kapcsolhatunk az ilyen gépjárművünkhöz.

Továbbá B kategóriás jogosítvánnyal vezethetünk: segédmotoros kerékpárt, quadot, állati erővel vontatott járművet, mezőgazdasági járművet, lassú járművet és moped autót.

C kategóriás jogosítvány megszerzése után vezethetünk 3500 kg össztömeget meghaladó gépkocsit és könnyű pótkocsit is kapcsolhatunk rá.

Csak D kategóriás jogosítvány birtokában vezethetünk autóbuszt, valamint autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt.

Csak D kategóriás jogosítvány birtokában vezethetünk autóbuszt, valamint autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt.

Ezen kívül még vizsgázhatunk kombinált kategóriás jogosítványokra is, mint B+E vagy a C+E kategóriás jogosítványok!

HÍVJON MINKET MOST!

Jogosítvány megszerzésére az ország egész területén van lehetőség, így jogosítványt Székesfehérváron is könnyedén tudunk szerezni! 

Semmiképpen ne ugorjunk bele az első pillanatban meglátott hirdetés alapján.

Nem biztos, hogy a legközelebb eső autóiskola lesz a legmegfelelőbb.

Először is döntsük el, hogy mennyi idő alatt szeretnénk megszerezni a jogosítványt. Gondoljuk át, mennyi időt tudunk rá hetente fordítani. Ez fogja az első szempontot meghatározni, ami alapján az autósiskolát kiválaszthatjuk. Ha sürgősen szeretnénk jogosítványhoz jutni, akkor olyan autósiskolát válasszunk, ahol több autó és oktató van, mert nagyobb rá az esély, hogy sűrűn tudunk majd vezetésből leckéket venni és hamarabb eljutunk a vizsgáig. Ha nem fontos az időintervallum, esetleg nem tudunk egy-két óránál többet hetente bevállalni, akkor a kisebb autósiskolák kínálatát is megnézhetjük, ahol csak egy-két autóval dolgoznak.

Gépjárművezető képzés autósiskolákban Székesfehérváron érhető el. Számos autósiskola kínálja tanfolyamait szerte a városi plakátokon és az interneten is. Megszerezhetjük a jogosítványt Székesfehérváron is Speed car autósiskolában!

B kategóriás jogosítvány Székesfehérvár! C kategóriás jogosítvány Székesfehérvár! D kategóriás jogosítvány Székesfehérvár!

jogosítvány