INDULÓ TANFOLYAMOK

E-learning KRESZ tanfolyamok minden kategóriából B, B+E, C, C+E, D indulnak Székesfehérváron!

autós jogsi
jogosítvány

B KATEGÓRIA

E-learninben folyamatosan indul

B+E KATEGÓRIA

E-learningben folyamatosan indul

C KATEGÓRIA

E-learningben folyamatosan indul

C+E KATEGÓRIA

E-learningben folyamatosan indul

D KATEGÓRIA

E-learningben folyamatosan indul

GKI TANFOLYAM

E-learningben folyamatosan indul

Melyek az E-learning KRESZ tanfolyam előnyei Székesfehérváron is?

A tanulásra szánt időt és energiát saját maguk oszthatjuk be, az E-learning tanfolyam rendszere kilépéskor megjegyzi, hogy hol tartott a diák, aki a következő belépéskor ugyanonnan folytathatja a munkát.

Az E-learning KRESZ tanfolyam esetében a vizsgaeredmények jobbak általánosságban és a vizsgasikeresség aránya is nagyobb, mert a vizsga az elektronikus képzéshez hasonlatosan számítógépes környezetben zajlik, így ennek a kezelése és megszokása már a tanulás folyamata alatt természetes rutinná válik.

A már elvégzett tananyag egyes részei tetszőleges alkalommal újratanulhatóak, a tesztek korlátlan számban megismételhetőek. Folyamatos szintfelméréssel és visszajelzéssel. A tanulást életszerű példák és szimulációk segítik hogy a vizsgázó sikereit segítsék

E-learning KRESZ tanfolyam

Miért dönts az E-learning KRESZ vizsga mellett?

A E-learning KRESZ tanfolyami rendszer egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás:

Az oldalak közötti navigációtól az E-learning tanfolyam tesztek és KRESZ feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon kihasználhatóak az E-learning tanfolyamban rejlő lehetőségek.

A KRESZ tanfolyam elvégzéséhez számítógép és internet elérhetőség szükséges, így természetesen az energiádat és idődet beosztva onnan tanulsz ahonnan csak akarsz és amikor neked a legalkalmasabb 90 napig, 60 órán keresztül.

A E-learning tanfolyam tananyaga modul rendszerű, mini- és kis részvizsgákat tartalmaz, a legvégén egy záróvizsgával, amely egy tantermi KRESZ tanfolyammal egyenértékű.

Ezután megkapjuk a képzési igazolást, ezzel és az orvosi alkalmassági vizsgálat igazolásával tudunk KRESZ vizsgára jelenteni.

E-learning KRESZ tanfolyam Székesfehérvár, KRESZ tanfolyam Székesfehérvár területén!

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe az E-learning tanfolyam kiválasztásakor?

Természetesen az autósiskola árakat is figyelembe kell venni, de nem biztos, hogy a legolcsóbb árat kínáló autósiskolával járunk a legjobban. A teljes összköltséget számoljuk ki, amibe beletartozik a Kresz tanfolyam költsége, a vezetésoktatás alap óraszámainak az összköltsége és az első vizsgadíjak is. Csak ennek ismerete alapján tudjuk összehasonlítani az autósiskolák árait. Hiszen van olyan autósiskola, ahol a Kresz tanfolyam ingyenes, de a vezetésoktatás óradíja magasabb. Végül számolnunk kell azzal is, bármennyire pozitívan gondolkodunk, hogy szükség lehet még – képességeink függvényében – plusz órákra is.

A vizsgák sem biztos, hogy elsőre sikerülnek. Ennek elkerülésére válasszunk olyan autósiskolát, ahol E-learning Kresz tanfolyamon vehetünk részt, melynek számos előnyét élvezhetjük a hatékonyabb tanulás révén.

E-learning tanfolyam