Képzések

Kedves érdeklődő!

E-learning rendszerben folyamatosan indítjuk az alábbi tanfolyamainkat.

Tanfolyamainkról részletes leírást itt talál:

“B” kategória letöltés
C” kategória letöltés
“D” kategória letöltés
“B-E” kategória letöltés
“C-E” kategória letöltés
GKI szaktanfolyam letöltés

 Vállalási szabályzat

 

Tantermi oktatásunk tartalmazza a vizsgafelkészítő alkalmazást.

Autósiskolai képzések, B kategóriás jogosítvány, B-E kategóriás jogosítvány, C kategóriás jogosítvány, D kategóriás jogosítvány, GKI képzés Székesfehérváron!

Mi a különbség a B, C és D kategóriás jogosítvány között a betűjelen kívül?

Mint ahogy az ABC-ben egymás után következnek ezek a betűk, a gépjárművezető képzési rendszerben is egymásra épülnek. B kategóriás jogosítvánnyal személyautót tudunk vezetni.

Aki C kategóriás jogosítványt szeretne, tehát teherautókat akar vezetni, annak már egy magasabb szintű tanfolyamot kell elvégeznie, ami feltételezi a B kategóriás jogosítvány megszerzésére irányuló képzésen tanultak biztos tudását és alkalmazását.

Aki pedig autóbuszt szeretne vezetni, tehát D kategóriás jogosítványt szeretne, annak mindenképpen rendelkeznie kell B és C kategóriás jogosítvánnyal is.

Azt fontos megjegyezni, hogy C és D kategória esetén úgynevezett GKI vizsgát is kell tennie annak, aki hivatásszerűen szeretne teherautót vagy autóbuszt vezetni.

Az B, C és D kategóriás gépjárművezető képzésen Székesfehérváron bárki részt vehet, akinek megvan hozzá a megfelelő előképzettsége, illetve a gépjármű vezetéshez szükséges minősítése is.

Jogosítvány megszerzésére az ország egész területén van lehetőség, így jogosítványt Székesfehérváron is könnyedén tudunk szerezni.

 

Hívjon minket Most!

+36 20 978 00 96