Induló tanfolyamok

Induló E-learning tanfolyamaink:

E-learning KRESZ tanfolyamok minden kategóriából B,B+E,C,E,D,GKI folyamatosan indulnak Székesfehérváron!

 

Hívjon minket Most!

 

+36 20 978 00 96

Kategória
 

B kategória

E-learninben folyamatosan
B+E kategória E-learningben folyamatosan
C kategória E-learningben folyamatosan
D kategória E-learningben folyamatosan
E kategória E-learningben folyamatosan
GKI tanfolyam E-learningben folyamatosan

Vizsga: 2019.09.13, 2019.10.18, 2019.11.22

 

B kategória Tantermi képzés 2019.10.05. 8:00 órakor hétvégi elfoglaltsággal

E-learning KRESZ tanfolyam előnyei:

A tanulásra szánt időt és energiát saját maguk oszthatjuk be, az E-learning tanfolyam rendszere kilépéskor megjegyzi, hogy hol tartott a diák, aki a következő belépéskor ugyanonnan folytathatja a munkát.

Az E-learning KRESZ tanfolyam esetében a vizsgaeredmények jobbak általánosságban és a vizsgasikeresség aránya is nagyobb, mert a vizsga az elektronikus képzéshez hasonlatosan számítógépes környezetben zajlik, így ennek a kezelése és megszokása már a tanulás folyamata alatt természetes rutinná válik.

A már elvégzett tananyag egyes részei tetszőleges alkalommal újratanulhatóak, a tesztek korlátlan számban megismételhetőek. Folyamatos szintfelméréssel és visszajelzéssel. A tanulást életszerű példák és szimulációk segítik hogy a vizsgázó sikereit segítsék

A E-learning KRESZ tanfolyami rendszer egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás:

Az oldalak közötti navigációtól az E-learning tanfolyam tesztek és KRESZ feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon kihasználhatóak az E-learning tanfolyamban rejlő lehetőségek.

A KRESZ tanfolyam elvégzéséhez számítógép és internet elérhetőség szükséges, így természetesen az energiádat és idődet beosztva onnan tanulsz ahonnan csak akarsz és amikor neked a legalkalmasabb 90 napig, 60 órán keresztül.

A E-learning tanfolyam tananyaga modul rendszerű, mini- és kis részvizsgákat tartalmaz, a legvégén egy záróvizsgával, amely egy tantermi KRESZ tanfolyammal egyenértékű.

Ezután megkapjuk a képzési igazolást, ezzel és az orvosi alkalmassági vizsgálat igazolásával tudunk KRESZ vizsgára jelenteni.

 

E-learning tanfolyam Székesfehérvár, KRESZ tanfolyam Székesfehérvár!

 

Hívjon minket Most!

 

+36 22 502 802